Animerade drömmar och bastuvarmt hjärta.

Var idag på bio med Thhhhhhhhhhörn och hans två kids. Trassel var filmen. Jag satt med 3D-brillorna på, snusklubba i munnen och tårar i ögonen till en animerad film. Vilken syn egentligen. Riktigt stökigt, men den var ju så fin. Fantastisk film faktiskt. Ja, mycket animerat för undertecknad nu. Drömde att jag var med i en animerad actionfilm i natt. Vaknade dock innan slutet så hoppas på uppföljninig om några timmar. Stökigt.

Innan filmen börjat kollade jag till min gode vän, den helt och hållet genomgode, Jesper Hussfelts blogg. http://hussfelt.fotbollskanalen.se/2011/02/15/2011-ar-vart-ar/ Hjärtat mitt blev naturligtvis bastuvarmt av kärlek. Han är stor för mig. En gentleman. En storebror. En jävligt bra förebild ska ni veta. Tack för de orden. Derbyt!

Fuzz!

 

One comment

  • 24 februari, 2011 - 12:27 | Permalink

    Vad trevlig dina poster verkar. kommer verkligen att läsa dina inlägg igen! :p Hoppas du har en rolig vardag =)

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>