Förhandsboka Oh My God!

Hello!

Ni som vill kan redan nu förhandsboka Oh My God! här: http://itunes.apple.com/se/preorder/oh-my-god-ep/id417822532

Tränade med den halte Thörn idag. Tyngre än vanligt. Beror helt säkert på stökandet i helgen. 50-årsfest och sen även gästspel på 30-årsfest i lördags satte sina spår i den snart 30-årige kroppen:) Pust!

Måste få upp flåset. Nästa helg kör vi ju igen och då ska det ”powerwalkas” på scen må ni tro. Eller ska jag cykla? Nä, jag ska nog hålla mig inom ramen. Tror jag.

Fuzz!

One comment

 • barbro
  2 mars, 2011 - 07:09 | Permalink

  Oh my god…..jqg är i lyckolandet,
  den gladaste låt jag hört på mycket länge,jag har blivit beroende av den,kan inte sluta lyssna o sjunga den.what a wonderful surprise iam in LOVE

  Go daniel

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>