Oh My God! opluggat och babylycka

Skickar en hälsning från Torpa i Jönnetown. Jag, The Moose och John B kollade kvällens tävling. Ville ju se vem vi ska möta. Tyckte det var stökigt att Melody Club åkte. Gillar dom.

The Moose blev pappa i tisdags. Om jag har snackat om bastuvarmt hjärta innan så blev hela min kropp helt stökig när han skickade efter nedkomsten:

‘Familjen Älg har blivit tre! En liten Elsa!

Helt underbar liten varelse. Fick träffa henne ikväll för första gången. Hon måste undra vilka vi är som sitter och fånler. Man blir ju helt paralyserad liksom. Älgsa blir hennes artistnamn har vi bestämt;) Älskar Erik, som The Moose egentligen heter. Allt det som en pappa ska ha, det har han och mer därtill. Grymt!!!

Halte Thhhhhhörn kom förbi och filmade oss när vi körde Oh My God!. Den har ni här:

http://www.youtube.com/watch?v=kVaIPTyY3FY

Här har ni fina Elsa i the första outfit i livet: Elsa

 • Carl
  27 februari, 2011 - 11:48 | Permalink

  Vilken underbar variant av oh my god, vilket gung!

 • 12 mars, 2011 - 11:37 | Permalink

  vilken söt liten varelse!

  ville bara säga att idn låt var helt underbar, älskar den och hejade på dig, man blir så glad utav den och ditt schenframträdande är så otroligt unikt och roligt med alla saker, kläderna, din charm, bakgrunderna, rullbandet och allt! .. sen så har din låt satt sig på hjärnan så jag kan inte sluta att tralla på den hela tiden haha!

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>