Thörn, Malou och en ko.

Långlunch med Thörn idag. Köttbullar på Restaurang Lingon och sen fika på annat ställe som heter… Är där rätt ofta men har inte lagt namnet på minnet. Skönt ställe är det iaf. Grabbsnack. Viktigt med grabbsnack. Två människor som är så goda vänner att de öppnar upp lite av det som kanske kan va känsligt att öppna upp för andra. Man behöver det. Man behöver såna vänner. Ja, vänner. Vad vore man utan dom. IMG_5909.JPG

Hängde mycket på Thörns altan förra sommaren. Mycket snack om allt o inget till musikens gungande. Vi gungade också. Hans galet bedårande fru och underbara söner agerade ofta side-kicks till våra diskussioner. Diskussioner? Snarare monologer av undertecknad med vissa instick av övriga. Familjen Thörn. Ordet familj definierad. Hängde spontant på när de skulle fira midsommar hos hans föräldrar förra året. Inte jag som bestämde det förresten. Da Vinci och Totti, som jag kallar dom, fick bestämma. Thörns söner alltså. Galet mysigt. Tolarp heter stället. Småland liksom. Umgicks lite med en ko faktiskt. Vi fick kontakt. Jag o kon. Jag spelade valser och hon stampade så glatt i takt. Vi kanske ses igen. Vore trevligt.DK_Rosa.jpg

Har ständig kontakt med den gode Bengtson som i detta nu jobbar med mixning av plattan. MAKTUB om ni kommer ihåg:) Till sin hjälp har han tagit Simon Nordberg. Kommer bli knäckande bra. Hur det kommer gå? Maktub.

Imorn ska jag träffa Malou von Sivers. Programmet heter Efter Tio. Kanalen heter TV4. Sändningstid 10,30. Efter tio. Logiskt. Jag och The Moose ska köra stökversionen av Oh My God! och sen ska jag surra lite med Malou, är det tänkt. Spännande.

På tal om mys och värme, här är en bild på Lasse Berghagen

Lasse.jpg

Fuzz på er!

 • Allis
  13 april, 2011 - 04:11 | Permalink

  Hej fick du skickat till dig en mobilinspelning av din låt? Sjungen av ett gäng galna medelålders damer :)

 • The Moniker
  13 april, 2011 - 04:32 | Permalink

  Javisst hörru:) Fantastiskt!

 • Rasmus Hultin
  13 april, 2011 - 05:02 | Permalink

  du är bäst

 • rasmus persson
  13 april, 2011 - 08:38 | Permalink

  du är bäst

 • snubben med kaptensbindeln
  13 april, 2011 - 10:39 | Permalink

  kommer du till eskilstuna i sommar?=)

 • Frida
  14 april, 2011 - 10:50 | Permalink

  Hej Daniel!

  Jag tittar på dig nu på malou och du berör så mycket! När du berättade om dina föräldrar fick du mina tårar att rinna. Min far dog för bara någon månad sedan och jag känner och tror inte heller att det bara blir svart. Men när du berättade om dina erfarenheter om när dina föräldrar gick bort kände jag att jag inte var ensam. Du är fantastisk! Jag önskar dig all lycka och hoppas att du läser detta!! Du berör människor! Ett stort Tack!!!

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>