Ägg, möten, turnèplan och skivomslag

Startade dagen med en ordentlig frukost. Tycker att de flesta hotell är likadana egentligen. Brukar skilja dem åt på ett sätt. Frukosten och i synnerhet äggen. Ägg är viktigt för mig. Gulan ska va flytande medans vitan helst ska va lite mer fast. Hotellet jag bor på nu hamnar högt på listan. Bra ägg här. Längtar redan tills morgondagens första måltid. Den är ju viktig, har jag hört.

Åkte sen till bokningsbolaget. United Stage heter dom. Vill man va snabb och lite häftig så säger man bara US. Mötet gick bra och jag längtar till att få åka ut och spela mina visor runtom i landet. Turnèplan kommer första eller andra veckan i maj. Turnèpremiären är prellad till 27 maj. Längtar. Som fan.

Nästa anhalt blev Bondegatan. Engfors kontor ligger där nämligen. Rickard Engfors. Jag ringde naturligtvis innan för att kolla om det var ok att jag droppade förbi för en stunds surr. Sebastian svarade. Sebastian Karlsson. Alldeles för längesen jag hängde med honom. SK&DK. Vi tog lite bilder ihop för nåt år sen. Här har ni en av dom. Den skäggige är alltså jag. Fotografen är som alltid Fakiren Orthae. Stökigt. pekaforweb.jpg

De välkomnade mig med öppna armar. Snygga killar det där förresten. Ruskigt snygga. Engfors & Karlsson. Vi satt och pratade om livet en stund. Intressant. Som ett litet terapimöte. Intressant. Bra triodejt. IMG_0921.JPG

Sen bar det av till studion. Flipside recording. Bengtson. Alltid med en sol som kroppsaura. Simon Nordberg satt och mixade en av låtarna. Fantastiskt lät det. Stämningen var skön som en meditationsstol. Typ. Dom gör ett galet bra jobb, de där två. Är mer nöjd än vad jag trodde var möjligt med de mixar som just nu är klara.

Hade sedan ett slags lyssningsmöte med Bengan och Vaktmästarn. Låtarna som ska få va med på Maktub är nu klara. I helgen ska jag fundera ut en bra låtlista.

Hur omslaget ser ut? Här har ni en teaser: 61CA1A0F-05A0-4D2F-A28F-0BBC90BB4361.jpg


One comment

 • 15 april, 2011 - 08:44 | Permalink

  åh vad spännande! Ser framemot skivsläppet .
  OMG! I’m in love! :)

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>