Grattis Ida!

Min lilla systerdotter ringde igår. Hon var glad. Glad är en ganska grov underdrift förresten. Hon bubblade av både stolthet och eufori.

‘Vet du en sak?’ ‘Jag klarade det!!!’ ‘Vad?’ Körkortet fattar du väl!’

Jag bara skrattade. Hon är bra. Hon är cool. Går sin egen väg och bara kör liksom. Kommer alltid se henne som några år gammal skrattandes åt mina försök till lustigheter. Gjorde allt för att få henne skratta, vill jag minnas. Det var inte så svårt. Hon skrattade ju nästan jämt. Alltid ett leende ansikte. Betyder mycket för mig den lilla tösen. SCAN0013_2.JPG

Tösen har nu blivit en ung kvinna. Den går för fort, den där tiden. Alldeles för fort. Hon skrattar fortfarande. Nuförtiden så skrattar hon nog åt mina lustigheter mest för att va snäll, tror jag.

Lilla Ida har tagit körkort. Stökigt egentligen. Varför är det så stökigt? Jo, för att inte jag har körkort. Får ta och fixa den biten till hösten. Då är det kanske min tur att ringa till Ida istället. Lilla Ida. Hon är inte så liten längre. Får ta och lära mig det snart. Galet stort grattis till dig Ida och snart tar du studenten och ja.. Tiden går för fort. Alldeles för fort. Stökigt.

Nu drar jag till Borås med Mr Bonde. Tyger som den gode Hassan ska sy upp ska inhandlas. Turnèkläder. Han kommer och hämtar mig om fem minuter. Bäst att göra sig i ordninig. Ok.

So long!

2 Comments

 • anon
  19 april, 2011 - 04:19 | Permalink

  Går förbi där varje dag. Du bodde granne med Erland eller hur? Hälsa grattis!

 • The Moniker
  19 april, 2011 - 07:07 | Permalink

  Hehe. Japp, Erland was my neighbor:) Hälsa!

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>