Lingon, golf och kärlek.

Lunchade med den gode Thörn igår. Alltid lika trevligt. Vi tog ett säkert kort. Restaurang Lingon på Smedjegatan i Jönne. Dit borde ni gå om ni är i min stad nån gång. Det enda jag tycker är aningen stökigt med att käka på Lingon med just Thörn är att han alltid lämnar lingonen. De rårörda lingonen på hans tallrik ligger alltid kvar där ensamma i en klump på den fine mannens tallrik. Jag retar mig. Han vet om att jag retar mig. Kanske därför han gör så. Hmm. Gå och käka på Lingon och lämna lingonen liksom. Nä, nu får det va nog!:)

Jag och Martindahl tog våra gröna kort med Thörn som instruktör för ca 10 år sen. Ryfors golfbana var platsen. Många som kollade snett på de två långhåriga, högljudda sluskarna där de stod och snusade med häng på brallan. ”Waynes world” som Lasse Harbom kallade oss. IMG_0152.JPG

Kalle fortsatte och är en typisk golfare now days. Ni ska se honom på banan. Så stilig. Han har ju alltid varit stilig iofs. Även när han klädde sig i pälsar och paljettbyxor så fanns det en viss adlighet över sättet han bar det. Kalle liksom. En hjälte för undertecknad. Mest för att han alltid kommer va min bror men även för hans låtskriveri och att han fick in mig på det också. Han lärde mig hur man sjunger stämmor och hur man tar barrèackord. Han suckade ibland men visade prov på stort tålamod. Mr Martinhane. En hjälte. Kärlek!

Jag väntade tills förra året innan jag gjorde comback på banan. Och om Kalle är stilig på banan så kan jag väl erkänna att jag inte är riktigt där än, men går in för det, det gör jag:) DSC00182.jpg

Thörn. Peter Thörn. Han har blivit hyperviktig i mitt liv på kort tid. Började hänga på allvar för ett år sen och sen har vi bara kört. IMG_5913.JPG Hans familj med fru Jossan och sönerna DaVinci och Totti är som en extrafamilj för undertecknad. Varmare plats än hos Thörns får man leta efter. Vi pratar telefon varje dag, gymmar, fikar och skrattar. Ja, ni hör ju. En slags förälskelse liksom. Jag är kär i både Kalle och Thörn. Grymma snubbar som har givna platser i meine heart.

DSC00185.jpg

Swing it!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>