Inblick i Maktub

Älskar att vara i Bengans studio. ”Flipside Recording” som han kallar denna varma plats på jorden. Det är alltså där i Hjorthagen, Östermalm som Maktub skapats. Skratt, svett, tårar, espresso, ordvitsar(jag som står för dom, Mr B gillar inte ordvitseri, typ) spontana applåder, alla musiker som förgyllt med både närvaro och briljans, slit, hyllningar och sågningar av idèer, ännu mera skratt, fina samtal med mera har alla spelat en viktig roll i skapandet av Maktub.

Så här ser det ut när vi, lagom trötta, halvdiggar till en av låtarna på plattan. ”I’ll Drag You Up”:

http://www.youtube.com/watch?v=Ku0UgLH_Plo

 

IMG_0589.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>