Prince Anjou II och Kicki D.

Prince Anjou II. Det är skönt att han finns. Resorna och gigen blir så mycket trevligare med honom som sidekick/reskamrat. Som en trygg motpol till stökgubben liksom. Det blir mycket fotbollstugg, en och annan anekdot från förr och så är ju även skrattanfallen ett ständigt återkommande moment när vi hänger. Han har en väldigt speciell humor, den gode Anjou. Svår att upptäcka först, men smått genial vid en närmare granskning.

I lördags åkte vi till Norrköping för signering och sen vidare till Sundsvall för en liten överraskningsminispelning. 95% damer i publiken. Jo, jag tackar jag:) I bilen upp till Sundsvall satt även Kicki Danielsson. Kicki Danielsson liksom. Stökigt. Trevlig dam det där. Hon släpper en självbiografi senare i år. Den ska jag läsa.

IMG_1120.JPG

Sicken duo va?!;)

På natten blev det lite stök i staden som tog mig till Globen för ett tag sen. Bra stök:)

Söndagen var fin med signeringar i både Sundsvall och Hudiksvall. Ni som agerat publik på olika signeringar hitills har varit helt fantastiska, eller ”överstyva”, som Bosse Ahl hade sagt. Värmer oerhört att ni finns. Tack!

IMG_1125.JPG

Åkte sen tåg till Arlanda för flyg hem till Jönne igen. Som sagt, skönt att Prince Anjou aka Ache aka Älgen aka Ccchhh aka The Moose finns. Helgen var grym och det var till stor del hans förtjänst.

IMG_0564.JPG

Ps. Mitt skägg, det bara växer och växer. Jag gillar det. Frågan är hur långt och vildvuxet det hinner bli innan nån säger till mig på skarpen. Stökigt.

2 Comments

 • Systetdotter
  9 maj, 2011 - 05:43 | Permalink

  Måste bara kommentera att du har din motsats bakom dig i rulltrappan ;) har ju hört en del om när du skulle göra alla de där testerna… Haha kram på dig!

 • The Moniker
  9 maj, 2011 - 08:37 | Permalink

  Haha! Jo, ordet kontrast har nog aldrig passat bättre:)

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>