Första sågningen:)

Kvällens läsning:

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/recensioner/article13022120.ab

Kommentar från Mr Touch med brett leende: ‘En extremt ingående och analyserande recension. Verkligen.’

IMG_1178.JPG

Min kommentar: ‘Maktud.’

Nu ska vi repa. Ikväll kör vi enbart Rongedal-klassiker:)

Fuzz!

2 Comments

 • queenia
  13 maj, 2011 - 08:06 | Permalink

  :) Enda sedan jag hörde dig första gången – på jobbtv:en, i brist på arbete, så har jag älskat din glädje i Oh my God!!! Sedan att du är Jönköpings grabb och var i Milano, och åt pizza jämte min pojkvän, är ännu ett plus… ; )

  (Han kände inte igen dig, han lyssnar inte på melodifestivaler, och först efteråt fick han reda på att du var min favvo från melodifestivalen… )

  din sång tutar fortfarande i öronen på mig, och det är faktiskt ett väldigt gott betyg.. :)

  ha det bäst.. :)

 • Tanjo
  14 maj, 2011 - 01:16 | Permalink

  Ja nu är ju inte jag Plus-kund då rå eftersom jag inte läser de där blaskorna……

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>