Lotta och jag.

Träffade Lotta Bromè idag. Varm människa det där. Hade kunnat sitta och surra med henne länge. Trygg på nåt sätt. Som en god vän. Stökigt egentligen då jag bara träffat henne en gång tidigare. Då var det lambada. Idag var det intervju. Det gick bra, tycker jag. Jag har ju en förmåga att svamla och ha mig, men that’s moi.

Låten ”Holy” från the album som släpps nästa vecka spelades ut till lyssnarna och jag var aningen stolt där jag satt och snusade löst. Tänk då vilken känsla det måste varit förr. Ja, på 60-talet t ex. Då var det ju.. Nä, nu blickar vi framåt!

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2151&artikel=4512717

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>