Nu kan man lyssna på Maktub!

Mitt album ”Maktub” finns nu att lyssna på. Var? På Spotify Premium: The Moniker – Maktub
Men den skulle ju släppas nästa vecka ju? Jo, men nu är det som det är. Mig gör det inget. Hade ju dock varit kul om hade hade fått info om det. Spotify kanske vill jäklas med sina nya konkurrenter WiMP eller nåt. Vad vet jag? Inte mycket tydligen:)
Hoppas ni gillar mina skapelser. Lite nervöst är det allt nu när vem som helst kan klicka lite på sin dator och lyssna på de verk som tidigare bara funnits i min och några få andras hårddiskar. Stökigt liksom.

Bonuslåt på Spotify är Perfect Mood btw.
Kärlek!!!

 • Cassandra
  26 maj, 2011 - 04:51 | Permalink

  Hej! Ville bara kika in och säga att jag ÄLSKAR din skiva! Helt underbar :)

 • Hillbilly
  28 maj, 2011 - 12:12 | Permalink

  Många bra låtar på din skiva! Vem är Vanessa som du sjunger med i fina ”Holy”?
  Mitt favoritspår tror jag för närvarande är ”Time of your life”.

 • Anette
  28 maj, 2011 - 07:19 | Permalink

  En helt underbar (stökig) platta ska du veta. Den fastnade direkt. Kommer att gå varm i mina lurar i sommar. Love

 • Kristina
  30 maj, 2011 - 10:48 | Permalink

  Hallå där!!

  Min mamma har pratat sig varm om dig, den där Daniel i The Monkeys… nej, nej, nej The Moniker säger jag om och om igen! Jajaja, han e iaf så himla bra, jag gillar honom!! Och trevlig verkar han också! Iaf, så var jag då tvungen att gå och kika på dig på Bongo hemma i Jönkan. Jag får säga att du tog mig med storm!! Du har verkligen en fantastisk röst och några av dina låtar gick rakt in i mitt hjärta. Gick bums för att köpa din platta i baren. Nu ekar du i bilens högtalare, jag får säga att du verkligen når ända fram och spelar på alla mina känslobarometrar!! Du sätter ord på allt som kan vara så svårt att säga…
  Morsan brukar ha rätt, även denna gång!

  Lycka till med allt du företar dig:)
  /Kristina

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>