Ny låt, turnèpremiär och bilder i massor.

Spelade på ”Big Bongo” i Jkpg i fredags. En sk turnèpremiär. Jag var rätt nervös faktiskt. Massa polare och familj i publiken. Alltid speciellt.

Satt och spelade en ny liten visa för grabbarna under the soundcheck. Prince Anjou II filmade. Han sjunger även fina stämmor mot slutet. Inte bara det förresten. Han skulle nog allt göra sig som nån slags programledare den där älgen. The Kid kör lite sköna cymballjud där bakom.

Låten har arbetsnamnet ”Lost again” och är inte klar än, men eftersom jag dröjt så länge med nytt inlägg så bjuder jag på den här. Vad den har för färg? Nån nyans av svart. Typ. Här you go:

 

 

Spelningen kändes tokbra. Känslan efteråt var så där tom som jag ofta känner efter bra gig. Vi firade premiären med skumpa. Stort ödmjukt tack till alla ni som kom och gjorde kvällen fantastisk! Bengtson som var i Jönköping för första gången förgyllde verkligen kvällen med sitt leende och taktgungande. Han dansar snyggt som få, Mr B.

Här följer ett gäng bilder från senaste tiden:

Så här nöjd är Prince Anjou när han får leka med sina pedaler

IMG_1181.JPG

Testar här min scenkostym i replokalen. Hassan levererar magi som vanligt.

IMG_1218.JPG

En trött undertecknad mådde bra av att hänga lite med Bengtzing och Olsèn i Hörby.

IMG_1226.JPG

En ännu tröttare skotsk arab träffade de här två mycket trevliga programledarna på TV4. Vackra Jankell och mysgubben Kraft.

IMG_1234.JPG

Prince Anjou II aka Snygg-Erik är en galet stolt far till underbara Elsa. Här har hon dessutom en ovanligt snygg mössa:)

IMG_1240.JPG

Mr Wachtmeister spexar gärna till det. Här med guldkeps. Sicken spjuver va:)

IMG_1246.JPG

Jag och Ache aka Snygg-Erik aka The Moose aka Prince Anjou II aka ja, en massa stökiga namn, unnade oss lite bubbelbad och bastu under två timmars ledighet i huvudstaden. Vi gillade omklädningsrummet. Ser ni rutorna på golvet? Fint det. 

IMG_1249.JPG

Bandet roddar. Jag tar bilder. Bra uppdelning.

IMG_1258.JPG

Lord John B Hardtop gillar att rodda. ‘Ta en bild då Danne så gör jag min bästa min!’ Ok.

IMG_1259.JPG

Mr Touch har tjatat om att jag borde lägga upp en bild på honom. Här har ni honom. Snyggare än nånsin. Helt sjukt snygg. Mr Touch.

IMG_1268.JPG

Fuzz!

4 Comments

 • char1otte
  31 maj, 2011 - 10:12 | Permalink

  =)) underbart

 • Hassan
  1 juni, 2011 - 12:37 | Permalink

  Helt j*vla grymma ni är.
  Tack för dem vänliga orden!

 • Michael Moorgrove
  3 juni, 2011 - 03:04 | Permalink

  Fastnade för ”Oh My God” när den dök upp på ”festivalen” en favorit direkt! Satte mig nu när jag fick tid och lyssnade på albumet ett antal gånger… Kanon! fan va bra helt enkelt! Nu är jag ingen ”dununge” i sammanhanget kan man säga; Jag hörde dessa harmonier när jag växte upp på sextiotalet. Som 55åring har jag lite perspektiv, – detta är något av det bättre jag hört! Rent, tight, fräscht, personligt klockrent! Det är bara synd att jag skall ut på turné själv och inte hinner med att få till en live konsert i närtid! Daniel! Du regerar helt enkelt! Ser fram emot att träffa dig någon gång!

 • 3 juni, 2011 - 06:42 | Permalink

  du borde göra en akustisk version av oh my god!!! Det skulle bli så sjukt vackert!!

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>