Hemma.

Har haft en mycket fin helg med bandet. Spelade i Radiohuset i fredags på dagen. Gillar sittande publik. Känns på riktigt på nåt sätt. Det gick bra som fan. Anna och Hanna från Sthlm Strings gjorde ett grymt jobb där de satt/stod och spelade. Älska att ha dom med. Får bli fler gånger.

Örebro är en ny favoritstad förresten. Spelade där i lördags. Trevligt folk och vacker stad. Kulturstad. Gillar särskilt den nya glassbaren. Jag och John B satt där och hade det gubbigt fint.

IMG_1346.JPG

Alltid efter att jag varit iväg så känns det lite konstigt att komma hem. Hem? Vad ska man göra nu då liksom? När jag sitter i turnèbussen med mina grabbar och den interna humorn haglar fritt. Då är jag hemma. När jag står på nån scen nånstans. Då är jag hemma. När jag jobbar i studion med underbara Bengtson. Då. Då är jag hemma.

Är något av en ensamvarg. Uppskattar verkligen att vara själv. Viktig tid. Mycket viktig tid. Men att vara ensam. Nä, det är inge kul. Tur man har sina polare. Ni vet dom som man inte behöver spela någon roll inför. Dom som man visar vad som finns bakom masken. Ska hänga med en av de bästa snart.

Kärlek!

2 Comments

 • 13 juni, 2011 - 01:05 | Permalink

  Men åh, fint.
  Det där sista känner jag igen mig i. Idag är det första riktiga dagen sedan studenten i fredags, första dagen utan alla kompisar och jag känner mig redan jävligt ensam och det är inte alls roligt…

 • Irene
  13 juni, 2011 - 04:05 | Permalink

  Missade ditt Show på Rikki jönköping men köpte Cd dagen efter den är helt bra

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>