Ett extremt onödigt inlägg om skägg.

Skägget mitt. Ja, det bara växer och växer. Har fått rätt klara indikationer från folk i min närhet att det vore en god idè att raka bort det. De undrar varför. De undrar vad poängen är. De undrar varför jag envisas med att inte ens ansa lite. VARFÖR???

Jag var nära idag. Höll på att tappa fattningen helt faktiskt. Högerhanden hade tagit ett stadigt grepp om engångsrakhyveln. Skägget darrade av skräck. Det trodde att dagen var kommen. Det förberedde sig mentalt på slutet. Det tog farväl av sina bästisar, hakan och kinderna.

Jag var nära, men jag klarade det. Skägget lever. Undrar själv hur länge detta något udda beteende ska fortlöpa. Kanske tar det slut imorn. Nästa vecka. Kanske att jag en dag kommer se ut som den här stilige mannen nedan.

IMG_1328.JPG

Maktub.

5 Comments

 • kid
  15 juni, 2011 - 01:07 | Permalink

  rakar du av det slutar jag…

 • Hanna
  15 juni, 2011 - 12:29 | Permalink

  Raka inte av det, vi vill inte mista Kid!
  men, är det inte varmt med allt skägg?

 • Anton
  15 juni, 2011 - 08:03 | Permalink

  TJennare!

  Är du taggad för Alingsås eller? :D

 • Tjompen
  16 juni, 2011 - 04:19 | Permalink

  Det är du och Ebbot….

 • Kiim
  18 juni, 2011 - 04:00 | Permalink

  Skitsnack, skägget sitter där det ska! :D
  btw, sjukt bra spelat idag, (a-sås) man blir så glad av er musik :)

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>