Foo Fighters, mat och systrar

Var på konsert igår. Foo Fighters. Så jävla bra. Vilken hjälte han är, Dave Grohl. Vilken energi. Jag fattar inte att han pallar. Bra kondition förmodligen. Jag får börja träna lite bättre. Har legat av mig. PT är på mig. ‘Nu får du fan börja träna lite!’ säger han. Ja, jag får väl det. Jag tycker iofs att det passar till skägget. Att tjocka till sig lite, menar jag. Syster Ingela säger att man ska äta var tredje timme. Då mår magen bäst. Då menar hon inte McFeast o Co med plusmeny och dipsås. Nä, hon gillar inte sån mat. Vi är rätt olika alla vi tre syskon. Särskilt dom två. Det dom har gemensamt är deras stora hjärta, genomgoda ögon och att deras lillebror älskar dom över allt annat på denna jord. De två absolut viktigaste människorna i mitt liv. Det är mina systrar det.

Jag gillar all sorts mat förresten. Björn kallar mig för ”Komposten”. Det var längesen jag fick riktig husman nu. Får ta och beställa lite pannbiff av syster Maria och kålpudding av Ingela tror jag. Fan, nu blev jag hungrig igen. Får bli en kebabrulle innan jag åker till Mr Touch.

/Komposten

261438_10150352432897178_730667177_10242219_5731314_n.jpg

Foto: Josefine Larsson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>