Borde…

Har hängt med min favoritfamilj ikväll. Familjen Thörn. Så jävla fina. Busade lite med the kids. Mina lillebröder. Tog några stänkare med Peter & Jossan. Kom ”hem” till hotellet nu. Borde stryka scenkläderna. Gör det imorn. Tar mig en nattasnus. Fint är det. Skansen imorn. Borde sova. Gör det imorn. Kalle kommer förbi på dagen. Vi tänkte hänga lite mellan alla rep. Saknar den gubben. ‘Den bäste gubben’, som hans fina far hade sagt på Bohuslänska. Jag håller med. Brorsan!

Såg mig själv i spegeln nyss. Borde kanske raka mig.

Gör det en annan dag…

3 Comments

 • Kid
  5 juli, 2011 - 02:56 | Permalink

  Aja baja… inte raka…

 • 5 juli, 2011 - 03:34 | Permalink

  Hahahahaha!!! Du får låna min ”ryck o knyck-apparat”. :)

 • 15 september, 2011 - 08:23 | Permalink

  Sätt på dig den där håriga beklädnaden igen.

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>