Skansen och Robin Hood

Ja, vad säger man. En större kick har jag nog aldrig fått. Kliva ut där på Sollidens scen och..ja, vilken jävla kick! Så gött! Tack för det mottagandet!
Overklig känsla, hela grejen. Gå runt där backstage och morsa på folk jag bara tidigare sett på TV. Hasse ”Kvinnaböske” visade sig vara precis så trevlig som man tror, om inte ännu trevligare.

Hälsade och pratade lite med Mr Hellström

Förjävla trevlig och ödmjuk. Jag berättade att jag blev jäkligt glad när jag först fick reda på att jag skulle va i samma program som honom. Han blev så där pojkaktigt glad och tackade. Verkar vara en hyvens kille, den där Håkan. Vet inte om han såg att jag var något nervös där jag stod och torrskämtade. Äh, vad gör väl det. Han är nog van.

Igår var en de bästa dagarna i mitt liv. Jag och Robin Hood trampade runt i en gul trampbåt.

Vi var nog ute fem timmar sammanlagt, tror jag. Skönare häng får man leta efter. Han är finare än fin. Min vän, Robin Hood. Sen fortsatte dagen i samma anda. Lugnt, skönt och utan mask. Precis som alltid när jag och han umgås.

Fuzz!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>