Strömstad nästa..

Sitter i bussen med mitt gäng.

På väg till Strömstad. En favoritstad för undertecknad. Har haft galet kul där. Jag och Mr Martindahl jobbade som trubadurer på de olika krogarna där när vi var 16 och 17 år. Kul tid. Mycket kul tid. Vi fiskade makrill, spelade minigolf, gick på nattklubb, skrattade, stökade en hel del, oljade en altan, vågade efter mycket tvekande tillslut hoppa i vattnet, spelade Proud Mary och andra väntade visor mm. Ja, ni förstår ju hur kul vi hade det. Den bästa sommaren på många sätt. Synd att han inte är där nu. Hade varit fint med en nostalgitrip till Furholmen. Frossa i räkor och prata minnen. Får köra hela historien för grabbarna istället. Om de nu orkar höra. Nja, kanske bättre att jag ringer honom när jag är framme istället.

Så här såg vi ut. Fin duo det där. Den bästa:)

 

2 Comments

 • Wille
  15 juli, 2011 - 02:41 | Permalink

  spännande duo på alla sätt! vinnare melodifestivalen 2012:

  The Moniker Feath Martindahl alternativt Karlsson & Martindahl!!! Möcke bra

 • 20 juli, 2011 - 08:19 | Permalink

  Det var tider det Daniel!

  Strömstad och Räkor, Välkommen tillbaka!
  Kom till Göstases!
  Trevlig sommar

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>