Dop, Sommarkrysset och att gilla/ogilla.

Sitter på ett tåg. Ska till Gävle. Gävle Sommarkväll. Jag är gäst i soffan. Kul. Gäst i soffan liksom. Japp. Ska sjunga lite också, tänkte jag. Några låtar. Jag och min gitarr. Ska bli trevligt. Gillar Gävle. Välkommen!

Imorn åker jag till Åhus. Ska spela med mina grabbar där. Kanske dags att ge pojkarna ett namn. På tiden att döpa dem som en grupp liksom. Härmed döper jag John B Hardtop, Prince Anjou II, Mr Touch och The Kid till: ”Treasure Island Cowboys”. Sicket fint namn. Stökigt namn. Bra namn. Passar fint. The Moniker & Treasure Island Cowboys. Känns bra det. Välkommen!

På lördag ska jag till Gröna Lund. Inte för att åka karuseller. Inte alls faktiskt. Gillar inte karuseller. Sitter hellre och tittar på. Har aldrig förstått grejen. Farfars bilar på Liseberg är ok, och Flumeride såklart. Jaja. Jag ska alltså inte må illa på lördag. Jag ska sjunga lite. Lite det jag gör ju. Sjunger. Vissa gillar det, andra ogillar det. Så är det. Sommarkrysset heter programmet. Bjuder där på en gammal favorit till undertecknad. Ska bli jäkligt kul. Kanske även blir den där låten som vissa gillar och andra ogillar. Inte kanske, utan det blir det. Igen. Välkommen!

Jossan flätade mitt skägg i förrgår. Hon tyckte det var kul. Jag tyckte det var stökigt. Jag ser rätt stökig ut nuförtiden. Vissa gillar det, andra ogillar det. Jag gillar det. Lite det som är det viktiga tycker jag allt. Funderar dock på att köra kostym och utan skägg snart. Eller nån gång iaf. Då skulle mina systrar bli glada. Jag gillar mina systrar.

Här är en bild på Kid Rock.

Vissa gillar, andra ogillar. Jag ogillar. Jättemycket.

När tåget går som på räls, som idag, gillar jag att åka tåg. /Gammalt Fantomenordspråk.

 

Fotnot: Namnet Treasure Island Cowboys är John B Hardtops idè. Jag har bara döpt och givit min välsignelse:)

5 Comments

 • johanna
  20 juli, 2011 - 04:15 | Permalink

  Ska Erik med till sommarkrysset eller ska du spela själv?

  • themoniker
   21 juli, 2011 - 12:10 | Permalink

   Hello! Kör själv på Lördag.. Erik är dock alltid med i hjärtat mitt.

 • Stina
  23 juli, 2011 - 09:14 | Permalink

  Ja, gamla fina rakade Daniel tillbaka igen!

 • Desirée
  24 juli, 2011 - 12:52 | Permalink

  Daniel! Jag måste bara säga att du gjorde Wicked love så fantastiskt briljant! Skulle gärna höra dig köra den igen och ännu bättre spela in HELA och skicka den till mig ;)
  Sen måste jag säga att du är väldigt fin med skägg, men utan, är du snyggare än vad folk påstår Brad Pitt är ;)

  Simma lugnt så kanske vi stöter på varandra ute i Sverige!

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>