Badkrukan Karlsson.

Hej jag heter Daniel och jag är en badkruka. Kan inte simma särskilt bra och tycker ett ”kärringdopp” är  mycket bättre än att stöka runt i vattnet och hålla på. Så det var med tunga steg jag gick mot poolen. Jag hade ju lovat. Mina polare ”DaVinci” och ”Totti” glömmer inte sånt. Jag hade t.o.m. lovat att göra ”bomben” från trean. Jag hade inte badat på nästan ett år så det var kanske lite dumt. Förutom badkar då. Där behöver man inte kunna simma nämligen.
Kände mig som Mr Bean där jag sakta klättrade upp och närmade mig. Det fanns ingen återvändo. Jag hade fått ordentlig genomgång innan hur man gör en sån där ”bomb”. Det hjälpte inte. Jag körde en sk ”pannbomb” istället. Såg säkert ut som att det gjorde ont. Det gjorde det inte. Är van. Slår i mitt stora huvud minst en gång per dag. Jo, det är sant. Om jag nån gång går o lägger mig utan att slå i huvudet så kan jag ge mig fan på att smällen kommer i drömmarnars värld istället. Stökigt? Japp. Mycket stökigt.

Hur det såg ut? Så här:

Nöjd man i mitten och två ministökgubbar på varsin sida.

3 Comments

 • Desirée
  1 augusti, 2011 - 07:49 | Permalink

  Haha! Charmigt värre det där! =)

 • Lollo, Katrineholm
  11 augusti, 2011 - 03:09 | Permalink

  Såg på Twitter om Brestugan i Strångsjö…..
  Brestugan i Strångsjö… nu blir jag ju nyfiken på vad söta du gjorde där..
  Jag är själv uppvuxen i Strångsjö och känner väl till Brestugan så klart att man blir nyfiken *Ler*
  Ha det så bra och glöm aldrig att du är bäst !!

  Kram Kram från Lollo.

 • themoniker
  27 september, 2011 - 06:27 | Permalink

  Jag satt i en bil och blev helt plötsligt sugen på våfflor och som i en film så dök det upp en skylt vid vägen som förklarade att om man nu var sugen på våfflor så skulle man komma till Brestugan. Jag drog dit och jävlar vad jag åt:) Vacker plats det där.

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>