I’m back!

Helloooooooo!!!

Har som ni märkt haft en längre vila från the blogging. Ska vi kalla det semester? Nja. Vad vi kallar det eller inte spelar väl ingen större roll egentligen. Nä, det viktiga är att jag nu pausat klart och att det var skönt, och att jag hade mina skäl. Typ.

Så vad har hänt sen sist? Massor och ingenting på samma gång. Ska berätta i kommande inlägg. Tills dess får ni nöja er med en bild på min födelsedagstårta då den fortfarande levde.

Fin den var. Eller hur Vaktmästarn?!

One comment

  • 27 september, 2011 - 07:22 | Permalink

    Fin tårta. Grattis! :)

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>