Saknar mitt skägg..

Saknar mitt skägg ibland. Just idag är saknaden lite större än vanligt. Sitter och tittar på bilder från i somras.

Fin sommar. Fint skägg. Sommaren med skägg. En fin sommar med fint skägg. Fan. Något ringrostig känner jag mig. Fast kan kanske va bra med några skitinlägg för att sen, sakta men säkert, höja upp standarden. Skitinläggen kommer dock aldrig försvinna. Jag gillar dom.

Fuzz!

2 Comments

 • Edith
  28 september, 2011 - 02:01 | Permalink

  Jag gillar också dina skitinlägg. Du kan ju göra skägget till en sommargrej, ha bara det på sommaren, bra grej liksom!

 • towe christensen
  29 september, 2011 - 04:19 | Permalink

  det är kanske en bra idé. säsongsskägg!!

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>