Musik i skallen

Spelade in en grej för mitt gamla favoritprogram Hjärnkontoret idag.

Avsnittet där jag är med handlar om varför man får vissa låtar på hjärnan. Tydligen har jag gjort en sån låt. Oh My God heter den. Du kanske har hört den. Den kanske t.o.m. har satt sig i ditt huvud nån gång. Förlåt.

The Moniker – Oh My God!

Själv har jag den här låten ständigt i mitt huvud just nu. Fantastisk låt. Skön video. Grym snubbe. Tryck på play och njut. Kanske att du får den i ditt huvud sen med:) Bättre än Ipren-låten liksom.

Den gode Bengtson har förresten gjort en liten remix av I’ll Drag You Up. Undrar om den kan sätta sig.. Visslet kanske? Ja, vem vet.
Hoppas ni gillar den iaf:

The Moniker – I’ll Drag You Up! – Single Version

2 Comments

 • Misan
  28 september, 2011 - 04:40 | Permalink

  Visslet?-ja
  Låten? -JA
  Fö va denna låten *pekar på låten i dit huvud* lite av en ”Daniel-låt” Dvs :Fett najs! =)

 • 28 september, 2011 - 05:55 | Permalink

  Hjärnkontoret var mitt favoritprogram när jag var liten. :)

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>