Sommarens vackraste plats.

Jag var på många fina ställen i somras. Några beiga. Fina stunder och spännande möten. Några stökiga nätter och några lugna. Alla platser man besöker har alltid nånting man kan snacka om efteråt. Glatt som tråkigt. Minnen.

Platsen som vinner, det idag av mig uppfunna, priset ”Sommarens vackraste plats” är helt klart Sandholmen utanför Skärhamn. Där fann jag ro i själen vill jag lova. Nästan en religiös upplevelse där jag stod och andades in havsluften. Kommer ha med mig de stunderna långt framöver. Som ett mantra jag får återkomma till när jag behöver lite extra luft och energi. Sandholmen. Grattis!

Badabing!

One comment

 • 28 september, 2011 - 11:51 | Permalink

  de va värst va du spötter ur dig inlägg nu då!
  Härligt!

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>