Sommarkrysset

Sommarkrysset var en grymt kul upplevelse. Gry är en mycket fin människa och jag gillade hela stämningen där under inspelningsdagen. Grymt folk överallt. Det var ju för övrigt under det programmet som mitt skägg försvann. Jag körde först Oh My God! och såg då ut så här:

Sen körde jag en av mina absoluta favoritlåtar. Wicked Game heter den. Sexigaste låten som finns. Musikporr liksom.
Då såg jag ut så här.

Två olika looks. Samma gamla stökgubbe.
Tyvärr så blev något fel med inspelning och bandning så mer än halva låten försvann. TV4 beklagade sig och bad om ursäkt. Sånt som händer, tänker jag.
Så här är istället ett klipp från ett av repen. Då alltså med skägg och inte kostym. Här you go:

5 Comments

 • towe christensen
  29 september, 2011 - 10:17 | Permalink

  herregud daniel! du är strålande! beem me up!

 • 1 oktober, 2011 - 08:27 | Permalink

  Jäkligt bra !

 • towe christensen
  3 oktober, 2011 - 08:30 | Permalink

  jag tycker att det är lite dåligt med kommentarer, skärp er musiclovers! jag lyssnade på OMG från skansen. det var lite terapi. mycket bättre än jag upplevde det då! o holy…. det finns inga ord för den låten! säger bara sjukt bra! balsam för själen! kärlek, daniel!!

 • alexandra
  3 oktober, 2011 - 10:25 | Permalink

  Du är bäst Daniel!
  Älskar att följa dig på bloggen och på FB. Tycker inte det är lika lika roligt att få se Towes kommentarer på ALLT, och ännu mindre när hon klagar på oss andra fans. Tycker inte hon verkar som ett fan, utan snarare som en sjuk stalker. Watch out!

 • towe christensen
  6 oktober, 2011 - 11:56 | Permalink

  oj då, daniel! nu har jag visst funderat för mycket igen. men du har ju träffat mamma ulla o mej så du vet nog vad vi går för. stalker, visst men då får du flytta till stockholm. annars orkar jag inte jaga dej! allvarligt talat jag försökte få igång en liten kommunikation men jag tar tillbaka det. vi hörs o syns!

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>