Vem vet mest?, kul och Duellen.

Frågesport, det tycker jag är kul. Drar nån fram TP på ett kalas är jag en av de där som skiner upp. Det är inte alla som gör det. Skiner upp av TP. Jag gör det och det står jag för. Då inte så konstigt kanske att jag gillar program som Vem vet mest?.
Måste faktiskt medge att när den här frågan dök upp idag så blev den här gubben lite stolt. Eller stolt och stolt. Smickrad. Eller smickrad och smickrad. Kul? Ja, kul var det. Ja, det var det fan.

Inte lika smickrande dock att hans svar löd: Eric Saade. Haha. Där kom man ner på jorden igen, och fort gick det:)
Som att Eric Saade hade hetat Daniel Karlsson egentligen och kallat sig just Eric Saade. Kul. Eller? Jo, det hade varit kul. Det hade det faktiskt. I min bok iaf.

När vi ändå är inne på frågesport så kan jag meddela att jag spelade in några matcher av Kunskapskanalens frågeprogram Duellen idag. Jag vs Jesper Hussfelt liksom. Min vän. Min fine vän. Ja, han är ljuvlig.

Kan inte säga hur det gick tyvärr. Det hade ju varit dumt. Det får ni se sen, ni som vill.
Kul hade vi iaf..

Nu: Fredagsmys.

3 Comments

 • towe christensen
  1 oktober, 2011 - 04:57 | Permalink

  du hör av dej när det är dags för duellen va?! tack för att du finns!!

 • ida
  2 mars, 2012 - 03:05 | Permalink

  Hej Daniel du äger du är min idol vill så gärna träffa dig.
  Jag läser din blogg jätte mycker.

  • themoniker
   4 maj, 2012 - 05:47 | Permalink

   Hej Ida. Tack så mycket. Hoppas du gillar läsningen. Kram

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>