Hugo Boss, Idebäck och Jönnegalan

I förrgår var jag på invigningen av en ny Hugo Boss-butik i vår huvudstad. Min gamle vän Thomas Idebäck var min dejt.


En från det gamla gänget. Gänget som hade bestämda platser i Norrahammars pizzeria Röda Huset. Gänget som uppfann den mycket fina sporten ”Stoning”. Gänget som spelade landhockey på Åbergs gräsmatta. Det fanns inte mycket gräs kvar just pga våra matcher. Gänget som jag alltid kommer älska. Det kan gå lång tid innan vi hörs och ses, men när vi väl gör det så är allt som vanligt. Alla gamla roller kommer snabbt tillbaka. Mycket trevlig kväll det blev. Vi snackade en del minnen, som man gör nu för tiden. Många skratt. Några tårar i ögonen. Mycket känslor i oss. Känslomänniskorna ”Danne” och ”Ida”.

Sitter nu på tåg på väg till fina Jönneland. Jönköping alltså. Jönköpingsgalan ikväll nämligen. Ska bli jäkligt kul. Är ju faktiskt nominerad till ett pris också. Årets Ambassadör. Låter fint det. Vinst att bara vara nominerad. Skönt häng på gala med skönt gäng blir det.
Förra året såg vi ut så här, jag och min gode kamrat Björn Svensson:

Stiligt värre:)

Har jag sagt att jag är Gudfar till Björns dotter? Här är hon iaf. Moa!

Längesen vi sågs nu, jag och Moa. Får ringa henne när jag kommit fram.

One comment

 • Skräddar Hassan
  15 oktober, 2011 - 10:57 | Permalink

  Kul å se dig på scen ikäll. Ses

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>