Skriver texter…

Sitter nu i min ensamhet och skriver texter. Har ett gäng nya låtar som behöver sitt rätta språk nämligen. Jag tycker ena stunden att jag är världens sämsta låtskrivare och att jag förmodligen aldrig kommer göra ett endaste verk till, för att i andra stunden tycka och känna den precisa motsatsen.

Inte så mycket mittemellan, som ni förstår. Lite som med allt när det gäller mig. Har vant mig vid att vara på detta sätt. Förut önskade jag att allt kunde trumma på i samma takt. Att humörmätaren låg som en rak linje hela tiden. Fast hur kul skulle det vara egentligen? Jag är ju jag och det tänkte jag fortsätta med, trots den där bergodalbanan i skallen..

I lördags var det Jönköpingsgalan. Som jag skrev tidigare så blev det en skön kväll med skönt häng. Jag o Kalle gör här nedan en mycket nykter och städad intervju på efterfesten. 3,25 in i klippet dyker de upp, stökgubbarna.

Jönköpingsgalan 2011 – Mingel efter galan from Jnytt AB on Vimeo.

Jag vann alltså inte ambassadörpriset, men det hade ni säkert redan förstått. Jag säger stort grattis till den mycket väl värda vinnaren Johan Davidsson, bryter ihop och kommer igen:)

Några bilder från kvällen
Jossan Törn och Peter Thhhhhhhörn. Ingen vet hur många h han har i sitt namn.

?

Fin bild på fina gubbar. Far och son Martindahl. Kärlek!

Gladast på kalaset: Anna o Kalle:)

3 Comments

 • 17 oktober, 2011 - 06:48 | Permalink

  HAHA, fin intervju, det gjorde ni bra!

 • Ida H
  17 oktober, 2011 - 06:58 | Permalink

  Lite onyktra killar :D
  Haha kärlek !

 • towe
  18 oktober, 2011 - 12:45 | Permalink

  ja, vi älskar stökgubbar!!

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>