Holy tillsammans med jättekör och fina Triple&Touch

Gårdagen var helt fantastisk. Den absolut coolaste musikupplevelsen någonsin för undertecknad. Att tillsammans med 400 pers i kören framföra min lilla skapelse Holy.. Ja, den känslan kommer va kvar länge i hjärtat mitt. Häftigt som fan!

Och att få stå där på scen tillsammans med Ken och Göran i Triple & Touch. Ja, det hade mamma gillat, tänker jag och ler stort inombords..


Bra bild:)

Hoppas vi ses på någon av platserna vi kommer till i höst!

2 Comments

 • Ida
  21 oktober, 2011 - 07:28 | Permalink

  Vart hittar man biljetter till Jönköping?! Måste höra Holy live !!

 • Lena
  24 oktober, 2011 - 07:10 | Permalink

  Ja, Holy, alltså … Vilken skapelse!! Vilken upplevelse att få höra den live, med den stora ungdomskören som extra bonus. :-D Jag hörde någonstans att den gick snabbt att skriva. Det kanske är så med de bästa låtarna ibland, att de kommer naturligt. :-)

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>