Kaffe, älgar och dubbelmoral

I Norrköping. Sitter i min loge. Dricker kaffe. Ur en mugg. Gillar kaffe på fat egentligen, men det funkar.

Spelar lite Wordfeud. Det står 1-1 mellan mig och ”Lillis”. Tajt avgörande match nu. Spännande. Han sköt en älg häromdagen. ”Lillis” alltså. En sjutaggare, skrev han mycket nöjt i messet. Det måste ha varit spännande. Bild fick jag också.

Kan inte hjälpa det. Tycker lite synd om hans familj. Älgens alltså. Bli skjuten så där liksom. Tänk nästa familjemiddag. Fast så tänker jag ju inte när jag äter älgkött iofs. Dubbelmoral kallas det, tror jag. Japp. Kanske att jag skulle bli en bra jägare? Nja, plockar nog hellre svamp, om jag får välja. Det får jag ju också. Välja alltså. Skönt.
Slut på meddelandet.

One comment

  • 26 oktober, 2011 - 03:23 | Permalink

    Underbar! <3

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>