Radioskugga och familjelycka

Har just nu något som vissa av mina polare kallar för: radioskugga. Tid för mig själv liksom. Lägger bort telefonen och tar fram tankarna istället. Kanske även att gitarren får vara med på kalas sen. Jo, så blir det nog. Viktig tid. Polarna vet. De messar antingen: ”Radioskugga?!” eller ”Gått under jorden nu igen?”. Polarna. En av de finaste skickade ett helt annat slags mess i natt kl 01,54. Det var ”Tjompen”. Hans mess löd istället: ”Igår kväll kom vår dotter…”
”Tjompen” och hans fina Marie. Praktiskt den dagen de gifter sig förresten. De heter nämligen Johansson båda två. Hihi.. Galet är vad det är iaf. Stort! Blir nog en lång tös det där. En blivande volleybolltjej enl pappa Thomas. Ja, han heter ju så egentligen. ”Tjompen” alltså. Han gillar inte när man lägger upp bilder på honom så dagens bild får bli på mig och Marie. Kämpen Marie. Fan va kul!!! Älskar dom!

Två bilder från Malmö Arena i söndags:Älskar det. Älskar Marching for Life!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>