Vi bär alla masker…

Trevligt möte på skivbolaget idag. ”Vaktmästarn” och jag satt i vanlig ordning och yrade. Lade upp alla möjliga tankar, mål och idèer för varandra. ”Vaktmästarn” heter naturligtvis inte så och han jobbar inte heller som vaktmästare. Hans riktiga namn är Mattias Wachtmeister och han är min A&R http://sv.wikipedia.org/wiki/A%26R
Här är vi på filmpremiär. Flott ska det va:)

Han berättade om en gatumusikant som brukar ge honom lajvmusik varje morgon på väg till jobbet. Jag blev intresserad. Jag har nämligen missat honom. Kan ju bero på att morgonen inte är min starkaste period på dagen. ”Vaktmästarn” skickade mig nu ett klipp på Pär. Gatumusikanten Pär. Han framför här en egen låt som heter ”Vi bär alla masker”. Jag älskar det. Vackert och äkta. Tycker nog allt att Warner borde signa den där Pär. Japp! Här har ni, varsågoda:

Kan inte bli mycket mer på riktigt än så här.

Det finns dom som bär hunden, fast den själv kan gå..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>