Tre Bilder.

Det är många av mina kompisar som vill att jag lägger upp bilder på dom här på bloggen. Peter Thörn är nog den som tjatat mest. Han låter hälsa att han i yngre dagar var en mycket talangfull trummis. Här har ni en bild från 1985. Rock-SM. Kan förstå att han är nöjd med bilden. Riktigt hård liksom.

Här är min ryskirländska kompis, Damir. Söt som socker.

Sist ut, min rave-galna kompis Thomas Billstam, eller som han kallar sig: ”Crazy MIG”. Fränt artistnamn.

Så. Hoppas nu dessa tre fina pojkar slutar tjata och nöjer sig med detta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>