Melodifestivalen 2012

Idag var det då dags igen. Presskonferens för Melodifestivalen. Igen alltså. Det var ju inget jag hade tänkt efter vårens galna cirkus. Det var inget som jag funderade på ens när sommaren dansade fram. Några dagar innan deadline för inskick så kom tanken. Ska jag skicka in en bit? Kan väl va kul liksom. Jag hade ett snack med skivbolaget som såklart uppmuntrade idèn. Lyssnade igenom låtarna jag gjort den senaste tiden och det kändes rätt självklart att om jag skulle skicka in nån låt så var det just ”I Want To Be Chris Isaak (This is just the Beginning)” som gällde. Jag ringde producent Bengtson och vi körde in en demo på en dag. Sen var det bara att vänta. Och för andra året i rad så är jag nu med. Melodifestivalen.. Fan va kul!

Känns alltid lika obekvämt att gå upp på scenen och posera framför massa kameror. Inte alls samma sak som att stå där och sjunga. Försökte mig på ett litet gubbleende efter ett tag. Läpparna darrar alltid i såna lägen. Jag tror inte att det syns, men det känns. Sen följde intervju på intervju på intervju där frågorna var lika lika som bröderna Ravelli.

Deltävling 1 är det som gäller för undertecknad. Den 4 februari. Växjö. Känns jävligt bra. Nästan hemmaplan ju. Det blir inte heller så långt för mina polare, som flertalet av dem, bor i Jönköping. Perfekt, som ”Olle” hade sagt. Perfekt! Eller hur, ”Fimpen”?

Frågan jag fick flest gånger idag var: Kan du beskriva låten?
Mitt genomgående svar löd: En grön, orientalisk afton på Studio 54.

This is just the beginning!

2 Comments

 • Hassan
  21 november, 2011 - 09:56 | Permalink

  så jäv*a gött. :D lycka till

 • Tove
  4 december, 2011 - 10:27 | Permalink

  riktigt snygg outfit !!!

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>