Vernissage för The Calendar


Igår var jag på vernissage för The Calendar på Fotografiska museet. Trevligt. Jävligt fina foton. Ni beställer er kalender här: http://thecalendar.se/
Alla fotografier som nu hänger på Fotografiska kommer tydligen att auktioneras ut på Bukowskis market, start nu på söndag. Ska nog allt ta och buda på min egen. Kändes lite dumt när jag kluddade fast min autograf på mitt foto dock. Men så fick det bli. Så ville de ha det.


Jag tillsammans med fotograf Jimmy Hansen. En sann konstnär det.

Hej, M.O!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>