En Grön Orientalisk Afton På Studio 54

En vecka har snart gått sen presskonferensen och jag kan väl säga att en stor del av min tankeverksamhet handlar om den 4 februari nästa år. Längtar tills jag får gå upp där på scenen i Växjö Arena. Längtar till hela kalaset. ”I Want To Be Chris Isaak (This is just the beginning)” är alltså den onödigt långa titeln, och jag kan ju som alltid bara hoppas att ni gillar den. Flipp eller flopp, ni avgör.
Imorn läggs de sista instrumenten på låten. Spännande. Spännande som fan. Sen är det bara mixning av perfektionist Daniel Bengtson som är kvar innan den är helt klar. Bara, förresten. Är inte avundsjuk alls. Fy fan för mixning. Pilleri på proffesor-nivå. Pilleri av Kung Bengtson.

Här nedan en intervju från presskonferensen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>