Karlstad, Morricone och Clint

Marching for life. Fan vad glad jag är att Ken och Göran ringde mig i somras och frågade om jag ville vara med. Så satans häftigt. Kvällen här i Karlstad blev helt fantastisk. Galet skön stämning. Grym arena. Fin publik. Ljuvlig kör. Tack!

Ligger nu under täcket på hotellet och kollar på en av mina favoritfilmer. Topp 3 på min lista.

Älskar den. Mycket pga musiken. Ennio Morricone. Vilken mästare. Hans musik går ofta i mina lurar. Väldigt ofta. Musik som får det att vattnas i mina ögon. På riktigt. Fan, tänk att musik kan ha den effekten ändå. Vilken jävla makt. Vilket jävla vapen. Vilken jävla gåva.
Lyssna och njut.

Det är såna här stycken som får mig att undra varför man egentligen håller på. Det är ju så fulländat att jag dör lite varje gång. Dör iofs lite varje gång jag råkar lyssna på nån av reklamradiokanalerna vi har. Av en helt annan anledning då… Nä, då lyssnar jag hellre på musik:)
En annan bidragande faktor som gör filmen ovan till en favorit är ju självklart Clint Eastwood. I want to be Clint Eastwood. Kanske skulle varit en coolare titel ändå.. Kan ju göra fler versioner.. Japp.

Natti, natti!

6 Comments

 • towe
  4 december, 2011 - 07:02 | Permalink

  hoppas verkligen att det finns nånting som ger dej liv oxå!! fast det kanske är nån form av paradox: kanske får man nått samtidigt som man dör en smula?! vad vet jag?

 • 4 december, 2011 - 07:04 | Permalink

  http://gult.devote.se/blogs/14579169/marching-for-life.htm

  Du är absolut helt fantastisk! Jag kan aldrig lyssna nog på dina låtar. De berör varje gång och jag hittar alltid något nytt, spännande i dem som jag inte hört förut. De är så vackra, mystiska, smarta och galna! Och din röst är oslagbar!

  Lycka till med allt!

  • themoniker
   4 december, 2011 - 11:10 | Permalink

   Hej Hanna. Oj! Stort tack för dom orden hörru. Värmer gött i kylan ska du veta. Tack!

 • 4 december, 2011 - 10:36 | Permalink

  Tänk vad häftigt att besitta den gåvan så som du gör själv. För din musik berör så det vattnas i mina ögon! Musik är jäkligt häftigt!

  • themoniker
   4 december, 2011 - 11:13 | Permalink

   Hej Ida. Tack så jättemycket! Vet inte vad jag ska säga.. Grymt att du gillar min musik:) Tack!

 • 6 december, 2011 - 06:10 | Permalink

  Men hur får man tag i biljetter till marching for life i jönnet ? Eller blev den inte av?

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>