Ett gnälligt inlägg samt utlottning av en t-shirt.

Hej, jag heter Daniel och jag tror på mig själv. Oftast. Jag vet att vissa retar sig på mig och mitt sätt. Så har det alltid varit. Jag vet att mina låtar inte gillas av alla. Jag vet att det finns dom som hatar det jag gör. Jag brukar inte bry mig. Har alltid tyckt om att vara antingen eller, om ni förstår. Mycket hellre där än i nån gråzon mittemellan som ingen tycker någonting om.. Brukar tycka att det är lite roligt att läsa folks kommentarer runtom här på nätet. Folk som skriver att de hatar. Folk som har kommentarer om allt från mitt utseende och mina kläder till mina låtar. Folk som har bestämt sig.
Jag hatar The Moniker!
Brukar som sagt inte bry mig. Snarare att jag går igång på det och använder det som tändvätska liksom. Brukar tycka synd om dom som tydligen känner att de måste hata.

Men vissa dagar orkar man inte. Vissa dagar så tar det hårdare än det ska på undertecknad. Vissa dagar tror man att det är ren fakta de skriver, näthatarna. Att alla tycker som dom. Vissa dagar håller man med. Vissa dagar är man en av dom.
Han är ju så jävla värdelös, den där Monikern!
Jag vet ju att man inte ska bry sig och allt det där, men ibland så slinker det in under huden på mig. Ligger där och gnager. Om jag har en dag som idag, då jag tvivlar på mitt låtskrivande, mitt artisteri och mig själv som människa så är det kanske inte så värst konstigt att man tar åt sig. Konstigare då att jag läser skiten. Självdestruktivitet när den är som ljuvast. Puss.

Ps. Funderar på att kanske lotta ut den här enda T-shirten i sitt slag. Vad tycker du?

Ska jag? Hur? Ge mig gärna förslag!

Tjena!

17 Comments

 • Camilla Millis petersson
  6 december, 2011 - 05:09 | Permalink

  Stop!
  Bry dig inte om vad dom där näthatarna skriver, tycker o tänker!
  Läs inte skiten!
  Jag har slutat att bry mig om vad folk som inte ens känner mig tycker o tänker.
  Bry dig om dom som står dig nära.
  Bry dig om vad dom tycker o tänker om dig!.
  Så lever jag mitt liv o sen jag började leva det så mår jag mycket bättre!
  Bli lika nerver mind som jag är!
  Du är för bra som person för att låta dig påverkas av sånt här dravel av loosers!
  Ha det bäst nu!

 • Eva-britt Eliasson
  6 december, 2011 - 05:21 | Permalink

  Den som använt gilla knappen mest, då ligger jag nog ganska bra till. Jag gamla kärring ska bära den med stolthet,sluta inte skriv,det är riktigt spännande att följa dina framgångar grattis. Hej

 • Wernbloom
  6 december, 2011 - 05:52 | Permalink

  Den borde lottas ut alla dagar i veckan! Gäller att hitta ett sätt bara! Kämpa Daniel! PS. Bra att du inte bryr dig om skiten, du är kung.

 • Lisa
  6 december, 2011 - 05:56 | Permalink

  Daniel,

  Du ÄR bäst på att vara just du!
  Det finns ju ingen annan som just du!
  Så är det!

  Ta hand om dig!
  Kram Lisa

 • Gina Sternegård
  6 december, 2011 - 06:05 | Permalink

  Hej, läste ditt inlägg & nu är jag inte artist men känner väldigt väl igen mig i det du säger. Man böjer sig för andras åsikter de dagar då man inte är så stark i att stå upp för sig själv. Även jag har alltid levt med känslan att ”gå motströms”, oftast gillar jag tanken men det är kämpigt många gånger att sticka ut & inte vara som folk är mest. Vi känner inte varandra men ville kommentera detta för även då orden kommer från en okänd människa så kan det kännas bra.
  Jag tycker du är bra som artist, att hata hur någon är eller klär sig måste vara tungt. För varför lägga så mycket energi på hur andra är, jag kan bara ta ansvar för mig & mina handlingar.
  Det lilla jag sett av dig tycker jag om, fortsätt med att skapa musik som påverkar!
  Jag vet också att jag gillar dig just för att du är naturlig, verkar jordnära. Lita ALLTID på din egen kraft, lita på dina instinkter.
  Kommer du spela i Jönköping snart igen?
  Vänligen Gina

 • 6 december, 2011 - 06:23 | Permalink

  Daniel, det är lätt att säga, men försök att inte ta åt dig…Det du gör är bra…dom som inte tycker det missar något! Ha det gott! Kram!

 • 6 december, 2011 - 06:52 | Permalink

  Ta inte åt dig, du är ju vansinnigt bra!
  Och ja lotta ut tröjan! :D

 • Ewa Ärlebrant
  6 december, 2011 - 08:02 | Permalink

  Hej!
  Tänk att det är så fult i Sverige att tro på sig själv. Fortsätt vara du & det är för den du är som du har dina blogg/fb/fans-vänner. Vi hejar på dej!
  Ang utlottning av tröjan, skit i det & ge den till min dotter Molly som gillar dej skarpt, haha.

  Kram Ewa & Molly

 • Åsa
  6 december, 2011 - 08:41 | Permalink

  Kan förstå att alla människor har sina ups and downs i livet och ibland undrar man varför man gör saker man gör. MEN ditt artisteri ska du aldrig ens fundera på i negativa termer. DU berör så många med din musik och vi alla som fullkomligt älskar din musik , dina texter , dina pliriga ögon och ditt hemlighetsfulla pliriga leende kan ju inte ha fel. Nä nä inte alla vi !!

  Sug åt dig av vår uppskattning och bara fortsätt producera din sköna och bra musik och fina texter.

  Förresten: Vill jag gärna se dig i Melodifestivalen nästa år igen. Och ta hem ”hela skiten ” denna gång – vilket för övrigt du skulle gjort i år !!

  Må väl, take care.

 • Åsa
  6 december, 2011 - 08:45 | Permalink

  Och förresten……. strunt i att lotta ut t-shirten. Skicka den till mig :-P
  Med din autograf på förståss !! ;-)

 • towe
  6 december, 2011 - 09:42 | Permalink

  det är tungt med gråskaleblinda människor! älska eller hata. men du är ju en person som sticker ut o det är väl inte helt lät att svälja. så fortsätt att sticka ut daniel!! kärlek!

 • Linda
  6 december, 2011 - 09:51 | Permalink

  Du är bra precis som du är! Skit i alla som pratar strunt :)

  Kom att tänka på ett citat av Ola Salo: – ”Det är värt att kallas idiot om det är priset för att gå sin egen väg och göra det som känns rätt i hjärtat”

  Det du gör känns rätt i mitt hjärta, och jag är helt säker på att det känns extremt rätt i ditt eget hjärta, för annars hade det aldrig blivit så bra!

  Kram

 • 6 december, 2011 - 10:08 | Permalink

  Knasigt det där, det där med att vara människa. Att vara mänsklig. Att känna. Ja, ganska knasigt… Att inte alltid kunna vara stålmannen liksom. För livet som ihålig plåtburk verkar ju spännande. Ett rent äventyr. Fullt ös. Eller inte… Han tvivlar kanske också emellanåt. Ja, det tror jag. Stålmannen tvivlar nog också, om inte annat så rostar han förr eller senare.

  Det är okej att vara människa, lovar.

 • 7 december, 2011 - 12:41 | Permalink

  Vet du vad jag tror?

  Joo, att dessa ”haters” stör sig på dig för att de själva skulle vilja våga ”sticka ut” som du gör… Du är glad, du är skön, du är talangfull och sådant stör oss trista gråsvennar…

  Fortsätt vara som du är, fortsätt sjunga och skriva dina pärlor och lys upp med din glädje och fantastiska röst!

  ROCK ON!

 • 7 december, 2011 - 08:50 | Permalink

  Du klarar det här Daniel, du är bäst, det vet du!!!
  Lycka till! Det är klart du ska lotta ut tröjan om det är det du vill.
  Kram

 • 20 december, 2011 - 03:58 | Permalink

  Åh, jag blir så ledsen på personer som skriver sådant. Man kommer nog aldrig ifrån att det finns de som ogillar en, men vad får dem ut av att skriva det på internet? Det är sådana personer som behöver en dagbok. Och lite vett i huvudet.
  Jag tycker att du är bästbästbäst. Alltid. Men det hoppas jag att du redan visste om!

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>