Tack Karlstad! Tack Skövde!

Foto: Rebecca Dahl

Gårkvällen med Marching för life i Skövde var grym. Publiken var så snälla att de ställde sig upp mitt i en låt som heter Oh My God. Blev lite tagen. Tagen på sängen liksom. En sån känsla går inte att beskriva. Det kanske går, men jag kan det inte.

En total adrenalinchock. Tack för det, Skövde!

Publiken i Karlstad i lördags var också jättefin. Spelade en ny låt. Eller ny och ny. Jag skrev den i vintras, men hade aldrig spelat den inför publik förut. Därav att jag var lite nervös. Ja, det var jag allt. Nervös alltså.

Tack för hjälpen, Karlstad!

Jag bor ju en del på hotell och jag gillar det. Gillar det som fan faktiskt. På sistone har jag dock retat mig på en grej. Vart jag än kommer så kan jag ge mig fan på att det finns en sån här:

Varför? Vad är det för nåt? Vad ska man med en sån till när man bor på hotell? Ja, för det är bara på hotell som jag sett fanskapet. Lite kusligt är det allt..

Här hörni, kan man buda på ett riktigt fint konstverk:
https://www.bukowskismarket.com/items/278885-jimmy-hansen-c-print-pa-mattpapper-monterad-pa-capa-signerad-a-tergo

Det kliar i skägget. Kan jag få lite assistans måntro?:

Tack:)

Nä, nu är det nog dags ändå.

God natt.

4 Comments

 • Maria viklund
  6 december, 2011 - 06:19 | Permalink

  Fick också en adrenalin chock hade ingen aning om att min stora favorit skulle dyka upp, så jag fick en bit sv himlen, tack fantastiska du!

 • 6 december, 2011 - 07:15 | Permalink

  Tjenare!

  Tack själv för konserten i Skövde! Jag var med i kören och tyckte att det var fullständigt fantastiskt :D Jag kan hjälpa dig lite med ditt problem om vad ”den där saken som står på alla hotellrum” är. Det är tänkt att man ska kunna lägga väskan på den så man slipper ha den på golvet och därmed slipper böja sig så förfärligt när man ska ha något i den ;)

  Du är GRYM!
  Ha det bäst så syns vi kanske någon mer gång!

  //Andreas Wahlman, Lidköping

 • 6 december, 2011 - 08:41 | Permalink

  Man ska lägga väskan där!
  Görsmart faktiskt!

  Vilken härlig tjej som ger sån assistans! <3

 • Eilert
  6 december, 2011 - 09:06 | Permalink

  Var i Skövde och kollade, du var grym! Konserten i sig är ju helt fantastisk. En musikupplevelse som alla borde uppleva!

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>