Konsert i Norrahammars kyrka idag kl 18

Idag ska jag till min födelseort. Det som jag fortfarande ser som hemma, trots att jag inte har någon i familjen som bor där. Längre. Norrahammar. Alltid hemma för mig. Det blir jag, Prince Anjou II och en kör från just Norrahammar som jag ännu inte träffat. Ett gig i en kyrka alltså. Spännande. Mycket spännande. Ska vara så fräck att ge mig på en klassiker som egentligen bara den gode Jussi kan göra rättvisa. Det löser sig. På nåt sätt. Annars blir det låtar från mitt album och kanske någon eller några covers. Välkommen!

4 Comments

 • Jenny Krantz
  17 december, 2011 - 08:32 | Permalink

  Vi var där …de va grymt bra !!! O helga natt va fantastisk !

  en Norrahammarsbo

 • Leif Gustavsson
  18 december, 2011 - 12:26 | Permalink

  Många besvikna och ledsna som ej kom in. Prästen beklagade o hänvisade till brandmyndigheterna. The Moniker : snälla kör en kväll till så blir alla glada !

 • Johanna Petersson
  18 december, 2011 - 10:10 | Permalink

  Tyvärr hann jag inte hem för att komma och lyssna som jag tänkt… :( Men fick höra att det var ruskigt bra!!!! Kul :) Nästa gång… ;)

 • Camilla Löwgren
  18 december, 2011 - 03:37 | Permalink

  Hej! Det var rysligt bra… Min dotter var med och sjöng i barnkören och är så fruktansvärt glad för hon fick ett kort med dig och sin kusin.. Tack för en verkligen givande kväll =)

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>