Tack Norrahammar!

Ruskigt trevligt igår i Norrahammars Kyrka. Som jag skrev i mitt förra inlägg så kommer Norrahammar alltid vara hemma för mig. Kände igen många i publiken och det gjorde mig både varm och lite nervös. Jag och Prince Anjou II hann även med att få i oss lite energi i form av kebab från Happy Time. Det var fint att ibland promenera backen ner från Flahultsskolan till Norrahammar centrum för en kebabtallrik. Högstadietiden liksom. Längesen nu, men lika gott än idag.
Stort tack till alla er som tillsammans gjorde så att kollekten kom upp i ca 10 000 kronor. 10 000 som skänks till svältande i Afrika.
Stort tack även till Svenska kyrkan i Norrahammar som enl min önskan skänker en lika stor peng till Ulla-Carin Lindquists stiftelse för ALS-forskning. De kan behöva alla bidrag de kan få, så känner du att du kan och vill, så kan du bidra här: http://www.ullacarinstiftelse.se/

Det enda som var tråkigt igår var att det fanns de som inte fick plats i kyrkan. Beklagar detta. Skittråkigt verkligen. Prästen lät meddela att pga brandsäkerheten så kunde de tyvärr inte ta in fler.
Tråkigt också med folk som i en sådan stund blir otrevliga mot kyrkopersonalen för att de bara gör sitt jobb.

Det var också just det att alla inte kom in som mina vänner på Jnytt.se la den mesta fokusen på. God Jul, Jnytt!

Jag kommer, om intresse finns, ordna nån slags konsert i Norrahammar nästa år. Kanske utomhus på sommaren. Jag vet inte riktigt hur och när, men nåt ska det bli. Då hoppas jag att det blir samma fina stämning som ni som var där igår bidrog starkt till.

Tack!

2 Comments

 • towe
  20 december, 2011 - 12:31 | Permalink

  det är intressant vad folk hänger upp sej på i olika sammanhang. för det enda dom gör är ju att dom visar sin småsinthet. du vet: halvtomt eller halvfullt! all kärlek!

 • linda
  20 december, 2011 - 08:23 | Permalink

  fint att kyrkan skänkte så mycket till als-forskningen! (men synd att det inte framkom…) det är viktig forskning som behöver uppmärksammas.
  o helga natt – vackert! :)

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>