Would you believe, Crying och Anna-Gretas

Spelade b.l.a. en låt som heter Crying i lördags. Den var en så kallad B-sida till Would you believe som jag släppte som singel hösten 2008. Då kallade jag mig inte The Moniker utan körde istället hårt med det mer internationellt gångbara namnet Daniel Karlsson. Här har en tjej som heter Josefin Andersson gjort ett bildspel till låten. Crying. Den kan tänkas komma på nästa platta med fullt komp. Mycket troligt faktiskt.. Tills dess har ni här det som vi kallar en ”demo” av låten. Skönt ibland med låtar som inte överjobbats med. Min sång och gitarr och Bengtsons slide. Gött!

Till Would you believe spelade vi även in en video. En skruvad och jäkligt snygg video. Tycker jag då.

Var förresten på min favoritrestaurang i helgen. Anna-Gretas heter den. I Jönköping. Gå dit!

Dessert är ett måste för en gottegris som jag. Tack, Kålle!

2 Comments

 • Eva-britt Eliasson
  19 december, 2011 - 02:33 | Permalink

  Vackert Daniel, är det Josefine Andersson från Kalix mycket duktig sångerska också

 • 1 februari, 2012 - 10:03 | Permalink

  Såg att du länkat till mitt bildspel med ”Crying” här nu. Vad glad jag blir! :) Underbart fin låt.

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>