John B Hardtop 30 år, gubbhäng och det finaste.

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det Tobbes födelsedag. John B Hardtop alltså. Trumslagaren och klädsnobben Tobias Bonde. Alltså.
Ringde och sjöng för honom innan. Vet inte vad den låten heter, men ni har nog hört den. En riktig hit är det. Tidlös. Ja, må han leva.. En jävligt stor ära att kunna titulera sig som hans kompis. Sen vi i bussen med hockeylaget började snacka Beatles för så där 15 år sen, har det blivit en hel drös av fina stunder. Tack, Tobbööö!

Av den anledningen att Tobbe fyller år, så blir det ikväll gubbhäng med bandet. Öl, snacks och ett och annat Youtube-klipp. Brukar bli så när vi hänger. Kommer nog även bli lite snack om det som komma skall. Den 4e februari. Då vi återigen står tillsammans på en scen i ungefär tre minuter i en arena inför tusentals människor. Det sänds förresten på TV. Kanal 1 om jag ska våga mig på en chansning så här års. SVT1. Melodifestivalen. Gött. Kan ju bara hoppas att en sån här stund, som på bilden nedan, av total glädje infinner sig även denna gång. Ja, fan va fint det var. Om inte, så har jag ju alltid minnerna kvar. Bilder i massor. I huvudet och i datorn.

Blir nog lite sköna minnen från sommaren också. Fan vilken fin sommar det var.

Längtar till nästa sommar. Saknar mitt skägg lite också faktiskt. Undrar var det håller hus.

Här är förresten det finaste ögat som någonsin existerat. Hur jag vet det? Jag vet sånt. Ja, ett av dom iaf. Det finns ju faktiskt ett till. Dom hör ju liksom ihop. Så lämpligt också att de är placerade på den finaste som någonsin existerat. Jo, jag vet det också.

Hej då.

3 Comments

 • hantsbear
  29 december, 2011 - 08:18 | Permalink

  Lycka till 4 februari …! Tyvärr kan inte rösta som jag är i England, så måste muta mina brorsbarn!

 • towe
  30 december, 2011 - 07:36 | Permalink

  många fina stunder, hade en sån idag då jag såg duellen: vinter. grattis! inte lika många tittare som 4/2-12 men fint ändå! kärlek!

 • towe
  31 december, 2011 - 07:28 | Permalink

  Daniel! en liten bonuskommentar: kollade dobido igen! fan, du är underbar grabben!! o med caroline! mamma ulla o jag har dej i våra tankar o hoppas på ett underbart 2012 för dej!! fortsätt sprida glädje!

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>