10 dagar kvar..

Nästa vecka bär det då av till Växjö för mig och mitt entourage. Melodifestivalen för andra året i rad alltså. Stökigt. Kul. Jävligt kul!

Yrar här som vanligt loss i trogen Moniker-anda:)

Har hängt mycket i Bengtsons studio i Hjorthagen på sistone och det har gjort att jag lite trängt bort att det snart är dags. Men det börjar smyga sig på nu. Känns mer och mer i magen. En skön känsla. En pirrig känsla. Längtar till den där stunden precis innan, då adrenalinet flödar i mina ådror och nedräkningen ljuder i form av ett klickande i mina lurar. Nu jävlar! Ja, jag längtar dit. Som fan.
Jag har ju ingen aning om vad ni kommer tycka om låten. Inte alls. Jag kan bara hoppas att den faller er i smaken. Ja, det vore ju liksom trevligt om den gjorde det. Föll er i smaken alltså.
Ja, det känns lite i magen nu faktiskt.. Gött!

http://poplight.zitiz.se/artikel/comeback-foer-moniker-i-melodifestivalen-2012

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>