9 dagar kvar och imorn P4

Nu bara 9 dagar kvar…

Imorn ska jag till Radiohuset. Kikki Danielsson och Fredrik Virtanen har ett program ihop på P4, och jag ska vara gäst. Blir nog att jag spelar en trudelutt med. Kan ju va trevligt. Tar med gitarren ifall tillfället dyker upp.. Kl 13,15 imorn, för er som vill lyssna.
Har aldrig träffat Mr Virtanen. Har ju dock läst ett och annat som han skrivit genom åren. Han verkar trevlig. Har en känsla av att hans musiksmak inte är så långt från min. Kikki träffade jag i somras. Vi åkte bil tillsammans och hann få en rätt lång pratstund. Hon var lika trevlig som jag trodde innan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>