Pink Floyd vs John Blund

Vissa nätter känns det helt omöjligt att somna. Hur trött jag än är så funkar det bara inte. Gav nyss upp kampen. Käkade några kakor och sköljde ner dom med ett stort glas mjölk. Nyttigt och gott nattakäk. Och med prillan på plats så vandrar jag nu runt i youtubes stora värld..

Och vill man ha fint sällskap så här på natten så kan man ju alltid kolla på denna vackra återförening av ett av de bästa banden någonsin. Gilomours solo i Comfortably numb är för övrigt bland det snyggaste jag vet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>