Syter, Växjö, längtan och lite frågor.

På onsdag bär det av till Växjö. 6,14 går tåget. Kul tid. Tack. Så imorn ska det packas. Inget jag håller speciellt högt. Man kan säga att jag syter inför morgondagens packning. Syter. Ja, det är faktiskt ett ord. Används nog mest i Jönne tror jag. Jönköping alltså.
http://www.folketsordbok.se/?object=visa_slang&slang_id=768
Kommer nog inte sova så mycket imorn natt. För mycket i skallen liksom. Det har redan börjat snurra runt där uppe. Vad ska dom tycka? Hur kommer det gå? osv. Ja, vad tror ni? Vad har ni för förväntningar? Kommer ni rösta?
Jag längtar till lördag. Längtar som fan!

Borde kanske lägga mig nu. Ja, så att inte kroppen får en chock när jag lägger mig innan Sporten imorn. Nja, CSI på Kanal 9 nu ju. Så får det bli. CSI och sen haj-fajvar jag med Mr Blund.

Hej!

One comment

 • Jessica
  2 februari, 2012 - 12:27 | Permalink

  Hejsan! Jag hejar på er och ska rösta på lördag!
  Vad heter Ola i bandet i efternamn?

  Ha det fint!

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>