Sist, javisst, men jävligt nöjd och jag reser mig igen.

Hellooooooooo!

Cirkusen slut för den här gången då. En summering på sin plats, tycker jag allt.
Jag känner mig skitnöjd med hela framträdandet, låten och bandet var magiskt bra! Jag sa innan att antingen blir det Globen direkt, eller så kommer jag sist. Det blev det sistnämnda. Kände det på mig där jag satt i det som vi kallar Green-room. Känner mig inte nedstämd nånstans faktiskt. Konstigt egentligen då jag trodde jag var en tävlingsmänniska. Kanske är åldern:) Men det handlar ju (i de flesta fall) om musik och inte krig. Eller hur?
Jag ville inte göra en kopia på förra året och därför gjorde jag inte det. Så funkar jag. Och gillar det:) Anpassa sig efter vad folk förväntar sig, det får andra göra. Jag är The Moniker och det står jag för.

Alla era värmande ord som ni skickar på mail, facebook och twitter gör mig gladare än glad ska ni veta. Uppskattar som fan att ni supportar mig och min musik. Vet inte hur jag ska tacka bara. Har påbörjat arbetet med ny platta som kommer va ute nån gång efter sommaren. Om ni gillar den så kanske den kan bli ett slags tack. Känns som att den kommer bli allt annat än hästskit. Japp.

..och vem vet, jag kanske dyker upp nästa år igen;) Man ska aldrig säga aldrig. Fråga Henke Larsson..

Kanske gör som Just D och bjuder upp den här gubben till dans.

Nä, ni kan nog var lugna.. Eller?

Pratade lite med Torsten Flink i lördags på efterfesten. Han är lika fin som sitt snus och jag säger som Torsten:

Jag reser mig igen:)

Ha det gött så ses vi snart. Hej!

4 Comments

 • Sandra
  7 februari, 2012 - 12:28 | Permalink

  Du är grym! Vår 3 åring är frälst i den gula gubben! Hon har en inramad bild vid sin säng på dig!

 • towe
  9 februari, 2012 - 01:06 | Permalink

  otroligt schysst bild på dej o torten!

 • Fredrik
  9 februari, 2012 - 11:33 | Permalink

  Helt klart bäst i lördags. Superbra framträdande, grym låt och en helt igenom genialisk låttitel. Du var faktiskt ännu bättre än förra året!

 • Roger
  11 februari, 2012 - 10:29 | Permalink

  Du borde ha representerat Sverige denna gång, har svårt att tänka mig att det kommer någon låt som är bättre. Du var fantastisk….och vilken låt !!! Har svårt att förstå placeringen, det är fullständigt obegripligt.

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>