Smicker, The Ark och Ibra

Helloooooooo!

Jäkligt trevligt igår. Grammisgala, snökaos och skumpa i en stökig blandning. God mat var det också. Dansade även några steg. Ja, några, inte många:) Småsnackade med en jäkla massa trevliga människor. Ja, en jävligt trevlig kväll helt enkelt. Sen hjälper det ju självklart till när Jepson från The Ark förklarade att hans dotter enbart lyssnar på just The Ark och The Moniker. Man blir ju liksom lite smickrad då. Eller när Ola Salo berättade att han tappat hakan förra lördagen då min låt kom sist i det vi kallar Melodifestivalen. Kalla mig gärna star-struck och töntig, men… Jo, gör det.

The Ark kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta. Kommer aldrig glömma konserten de gjorde på Hultsfred för en himla massa år sedan. Jag var inte där, men ZTV körde den spelningen på repeat ett tag. De var vitklädda och jag var fast. Tack The Ark!

Jag och min A&R Mr Wachtmeister under middagen:

Blev allt lite lurig på småtimmarna..

Ikväll ska jag leka med en av mina bästa kompisar. Thomas heter han. Han är fin han. Hoppas att han har Viasat fotboll. Då hade han varit ännu finare:) Hejar inte på något av lagen ikväll. Jag hejar på Ibra.

Hej då!

3 Comments

 • 15 februari, 2012 - 03:39 | Permalink

  åh… hurra!
  blir så töntigt glad av att du bara nämner The Ark här. ni allihop är mina favoriter ju.

 • towe
  15 februari, 2012 - 03:41 | Permalink

  ola salo har schysst musiksmak!

 • 15 februari, 2012 - 04:18 | Permalink

  Åh, då har jag något gemensamt med både dig och Ola. Tappade bokstavligen hakan när du inte kom vidare och jag the ark har en väldigt fin och varm plats i mitt hjärta med.

  Du är fin du Daniel, din audition från idol är bland de finare klippen. Jag var tio och du var oerhört bra.

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>